Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dennykurniadi Kurniadi


FBS

Wartawan, panulis. Ancrub kana widang tulis tinulis ti taun 87, ngalanglang sawatara koran sunda. Sekretaris forum panulis sunda Gapura Bandung.

Fikmin Karya Dennykurniadi Kurniadi (140 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
121. 24-05-2012 Marojéngja 0 150 1.121
122. 23-05-2012 Midang Bingah 0 150 1.157
123. 21-05-2012 Sindén Bekén 3 150 1.119
124. 20-05-2012 Poho Katemahwadi 0 149 1.065
125. 20-05-2012 Lésang Kuras 12 150 1.075
126. 19-05-2012 Salaki Kuring Lain Bangsat 8 150 1.013
127. 17-05-2012 Tandon 2 148 1.195
128. 17-05-2012 Nunggu Dawuh 1 150 1.057
129. 16-05-2012 Unggah Adat 0 147 1.055
130. 16-05-2012 Tarungna Dua Jawara 0 86 717
131. 13-05-2012 Asa Wawuh 0 160 1.146
132. 12-05-2012 Deudeuh Cieunteung 0 147 1.213
133. 12-05-2012 Aya Cinta Di Jalur Gaza 0 144 1.094
134. 11-05-2012 Adegan Lain Rékaan 0 150 1.117
135. 10-05-2012 Si Kabaya Beureum 3 150 1.150
136. 10-05-2012 Tuan Sinyoh 11 147 1.144
137. 09-05-2012 Puraga Tamba Kadengda 6 147 1.067
138. 08-05-2012 Ceurik Mitoha 9 147 1.043
139. 08-05-2012 Okd 3 163 1.162
140. 08-05-2012 Uwa Jamrong 3 148 1.065