Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dennykurniadi Kurniadi


FBS

Wartawan, panulis. Ancrub kana widang tulis tinulis ti taun 87, ngalanglang sawatara koran sunda. Sekretaris forum panulis sunda Gapura Bandung.

Fikmin Karya Dennykurniadi Kurniadi (140 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 13-11-2012 Nyi Mas Arum 0 150 1.166
62. 12-11-2012 Tiwas 0 140 1.080
63. 12-11-2012 Batu Geulis 0 50 400
64. 10-11-2012 Ménta Jawaban 0 147 1.135
65. 29-10-2012 Bidadari 0 150 1.153
66. 28-09-2012 Sampeu 0 150 1.256
67. 28-09-2012 Lain Bim Salabim 0 151 1.039
68. 27-09-2012 Laki Rabi 0 148
Petingan
1.040
69. 25-09-2012 Capé 0 150 1.199
70. 23-09-2012 Nu Katideresa 0 150 1.262
71. 16-08-2012 Nu Mulang Maleman Takbir 0 150 1.137
72. 14-08-2012 Cekap 0 12 81
73. 14-08-2012 Cape 0 21 144
74. 10-08-2012 Aweuhan Kamerdékaan 0 150 1.460
75. 08-08-2012 Tarawéhna Opat Jawara 0 150 1.037
76. 03-08-2012 Héy Bulan 0 150 1.254
77. 29-07-2012 Gubrag 0 98 847
78. 28-07-2012 Tumis Haseum 0 150 1.120
79. 27-07-2012 Malem Lebaran 0 50 343
80. 26-07-2012 Durangduraring 0 150 1.427
81. 25-07-2012 Cinta Samangkok Kolek 0 150 1.217
82. 23-07-2012 Nyi Mas Kemayu 0 160 1.289
83. 23-07-2012 Sajadah 0 150
Petingan
1.361
84. 17-07-2012 Ngagugat Ustad 0 150 1.115
85. 17-07-2012 Bocokok 0 149 1.066
86. 16-07-2012 Lain Bim Salabim 0 151 1.039
87. 09-07-2012 Tepung Di Astanagedѐ 21 149
Petingan
1.185
88. 05-07-2012 Nu Ngacapi 15 149 1.225
89. 04-07-2012 Gorejag Mikmin 8 182 1.375
90. 03-07-2012 Kuring Jeung Koréak 6 150 1.198