Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dennykurniadi Kurniadi


FBS

Wartawan, panulis. Ancrub kana widang tulis tinulis ti taun 87, ngalanglang sawatara koran sunda. Sekretaris forum panulis sunda Gapura Bandung.

Fikmin Karya Dennykurniadi Kurniadi (140 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 26-01-2013 Rusiah 9 134
Petingan
969
32. 20-01-2013 Kaduhung 5 57 400
33. 20-01-2013 Piring Peupeus 24 150 1.045
34. 19-01-2013 Gubrag 26 97 840
35. 18-01-2013 Galungan 2 148 1.122
36. 18-01-2013 Ngadakwa 16 153 1.086
37. 16-01-2013 Teu Kuhanteu 10 149 1.139
38. 15-01-2013 Hayam Lisung 12 92 748
39. 15-01-2013 Njriitt 12 90 647
40. 14-01-2013 Tandon 11 148 1.195
41. 30-12-2012 Panineungan Kawali 14 150 1.064
42. 25-12-2012 Sangu Pincuk 7 135 1.063
43. 25-12-2012 Protés 9 155 1.096
44. 24-12-2012 Malati 0 150 1.109
45. 11-12-2012 Jodo 19 149 1.113
46. 11-12-2012 Domba 5 149 1.227
47. 08-12-2012 Kasibat 10 171 1.325
48. 07-12-2012 Nu Katideresa 18 150 1.262
49. 06-12-2012 Harrr..? 0 103 899
50. 04-12-2012 Lain Playboy 0 146 1.266
51. 01-12-2012 Siloka 0 150 1.184
52. 21-11-2012 Pejuang Paléstina 0 148
Petingan
1.178
53. 20-11-2012 Hujan Cipanon 0 148
Petingan
1.125
54. 19-11-2012 Katalimbeng 0 149 1.238
55. 18-11-2012 Putri Gunung 0 148 1.205
56. 18-11-2012 Surat 0 150 1.149
57. 18-11-2012 Kilat 0 149 1.096
58. 17-11-2012 Panineungan Kawali 0 150 1.064
59. 14-11-2012 Haseup 0 128 947
60. 14-11-2012 Lembur Citorék 0 150 1.148