Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dedi Herdiana


FBS

pakéna gawé rahayu
pakeun heubeul jaya di buana
ciamis natar udagan
mapag mangsa datang
nanjung tur gumilang
mahayuna kadatuan
kiwari ngancik bihari
ayeuna sampeureun jaga
geusan mahayuna ayuna kadatuan

ciamis manjang manisna
ciamis manjing dinamis
pangharepan pangwangunan
kukuh ajeg pribadi
raharja lemah cai

Fikmin Karya Dedi Herdiana (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 08-01-2013 Hampura, Ah 9 44 279
32. 08-01-2013 Calageur Urang Lembur? 25 32 228
33. 06-01-2013 Rusuh 4 116 921
34. 03-01-2013 Ngimpi 11 230 1.770
35. 01-01-2013 Jaga Imej 8 93 670
36. 31-12-2012 Sareupna Anu Panungtung 5 26 171