Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mancerod Tanpoaran


FBS

Kawitna mah ngaraos isin lebet FBS téh. Rumaos gaduh nami benten ti nu sanés. Namung sabada ancrub. Geuning mani saroméah tur daréhdéh. Hoyong nawuan élmu ti para inohong FBS. Sanaos tos kolot, diajar mah taya lepatna.

Fikmin Karya Mancerod Tanpoaran (20 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-12-2012 Munara 62 112
Petingan
828
2. 04-12-2012 Ngalimba 0 150 1.339
3. 30-11-2012 Asih 0 106 950
4. 29-11-2012 Patampol 0 139 1.113
5. 27-11-2012 Pahoras -1 0 148 1.142
6. 10-11-2012 Wangsanata 0 178 1.330
7. 02-11-2012 Poho Nasional 0 150 1.228
8. 08-10-2012 Kaliwon 0 148 1.112
9. 26-09-2012 Jènderal Mèrah 0 173 1.370
10. 15-09-2012 Purwayuga 0 137 1.064
11. 15-09-2012 Purwayuga 0 120 961
12. 09-09-2012 Kacelè 0 172 1.220
13. 09-09-2012 Kacelè 0 168 1.203
14. 09-09-2012 Kacelè 0 168 1.203
15. 09-09-2012 Kacelè 0 167 1.153
16. 28-08-2012 Kawruh 0 114 862
17. 24-08-2012 Robinhood Lembur 0 204 1.410
18. 06-08-2012 Jaga Satru 0 79 461
19. 02-08-2012 Télik Sandi 0 85 642
20. 30-07-2012 Egom Jeun Karta 0 209 1.382