Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • nida salamah


FBS

Anida salamah daRi ciwidey

Fikmin Karya nida salamah (149 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
121. 02-01-2014 Néwak Béntang 0 105
Petingan
732
122. 29-12-2013 Désémber Ayeuna 0 90 616
123. 22-12-2013 Tahlilan 0 78 576
124. 21-12-2013 Désémber 2 0 76 519
125. 18-12-2013 Kembang Keretas 0 91
Petingan
713
126. 14-12-2013 Éra 0 125
Petingan
907
127. 14-12-2013 Éra 0 125 907
128. 11-12-2013 Désémber 0 106 751
129. 08-12-2013 Guardian Angel 0 116 831
130. 20-11-2013 Si Cikal 0 74 548
131. 15-11-2013 Sawindu 0 118 845
132. 11-10-2013 Teu Bisa Komén 0 75 602
133. 09-10-2013 Landong 0 126 864
134. 07-10-2013 Sengkéta 0 121 829
135. 05-10-2013 Pundung 0 102 726
136. 04-10-2013 Doa Anak 0 83 622
137. 01-10-2013 Bongan Jadi Jelema 0 98 722
138. 30-09-2013 Sang Jawara 0 120 860
139. 22-09-2013 Teungteuingeun 0 113 807
140. 19-09-2013 Ceurik Budak 0 128 860
141. 17-09-2013 Indung 0 75 566
142. 11-09-2013 Matak Bingung 0 58 394
143. 07-09-2013 Zam-zam 0 85 610
144. 23-08-2013 Kayas Jadi Kulawu 0 117 848
145. 19-08-2013 Tahrir 0 114 800
146. 15-08-2013 Putra Pa Ustad 0 129 912
147. 05-08-2013 Dosa Ka Anak 0 142 948
148. 28-06-2013 Anaking 0 108 789
149. 27-06-2013 Karêdok 0 76 580