Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • nida salamah


FBS

Anida salamah daRi ciwidey

Fikmin Karya nida salamah (149 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 29-04-2014 Japati 0 90 761
62. 26-04-2014 Andina & Peuyeum 0 127 1.043
63. 24-04-2014 Sawidak Purnama Di Hiji Stasion 0 116 868
64. 21-04-2014 Haréwos Sawarga 0 126 933
65. 20-04-2014 Balik 0 121 919
66. 19-04-2014 Subuh Ayeuna 0 104 749
67. 17-04-2014 Tawis Katineung 0 123 887
68. 15-04-2014 Poto 0 131 976
69. 11-04-2014 Andina 2 0 122 943
70. 11-04-2014 Andina 0 122 943
71. 10-04-2014 2019 0 137 947
72. 08-04-2014 Alumni 0 127 930
73. 03-04-2014 Ketak Awéwé 0 126 948
74. 02-04-2014 Nu Sumping 0 124 932
75. 31-03-2014 Maghrib 0 75 549
76. 29-03-2014 Jumaah 0 121 976
77. 28-03-2014 Du'a 0 147 1.010
78. 27-03-2014 Eternal Dance 0 115 886
79. 26-03-2014 Layung 0 120 982
80. 25-03-2014 Gifted 0 127 977
81. 23-03-2014 Jetplane 0 100 714
82. 20-03-2014 Andina 0 137 944
83. 18-03-2014 Sapiring Baso Tahu 0 129 944
84. 17-03-2014 Ligar 0 87 664
85. 13-03-2014 Ucang Anggé 0 117 908
86. 11-03-2014 The Last Supper 0 130 924
87. 10-03-2014 Rejeki (?) 0 97 847
88. 09-03-2014 Hanjakal 0 117 868
89. 06-03-2014 Taman Firdaus 0 122 1.047
90. 05-03-2014 Sora Haté 0 119 957