Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • nida salamah


FBS

Anida salamah daRi ciwidey

Fikmin Karya nida salamah (149 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 16-07-2014 Sarimbit 0 91 720
32. 15-07-2014 Samayang Buah Dalima 0 107 830
33. 12-07-2014 Peurah 0 114 963
34. 10-07-2014 Raheut 0 130 1.000
35. 05-07-2014 Guntreng 0 107 856
36. 04-07-2014 Jajap Jumaahan 0 116 894
37. 03-07-2014 Kuda 0 92 714
38. 01-07-2014 Sawargarasa 0 108 801
39. 30-06-2014 Malati 0 67 536
40. 24-06-2014 Asup Tk 0 126 959
41. 21-06-2014 Cocok Rejeki 0 130 894
42. 19-06-2014 Tita 0 132 953
43. 17-06-2014 Girimis 0 91 768
44. 15-06-2014 Lambang Sari 0 118 925
45. 14-06-2014 Bati Proyék 0 123 973
46. 11-06-2014 Lain Saukur Kalangkang 0 82 577
47. 07-06-2014 Timeover 0 112 863
48. 04-06-2014 Ayah 0 117 821
49. 02-06-2014 Rajaban 0 128 936
50. 01-06-2014 Saratus Léngkah 0 135 955
51. 31-05-2014 Panon Heulang 0 119 903
52. 29-05-2014 Munggahan 0 125 905
53. 25-05-2014 Ngaliwet 0 81 607
54. 21-05-2014 Girimis Bulan Méi 0 100 715
55. 19-05-2014 Mia 0 131
Petingan
940
56. 18-05-2014 Escape 0 131 913
57. 17-05-2014 Sagara 0 113 870
58. 07-05-2014 Stigma 0 104
Petingan
795
59. 05-05-2014 Geremet Andina 0 134 943
60. 01-05-2014 Kanyaah Primitif 0 105 874