Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Luthfi Izzatul Khairi


FBS

Hate, nu jadi tatapakan hirup. Mangka sing bisa ngariksana. Sangkan teu goreng hasilna.

Fikmin Karya Luthfi Izzatul Khairi (109 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 12-08-2013 Séba 0 115 878
92. 05-08-2013 Bulan Peuray 'na Tutugan 0 126 1.049
93. 04-08-2013 Pangajak 0 150 1.099
94. 02-08-2013 Kapaksa 0 119 940
95. 01-08-2013 Dirempug 0 120 926
96. 31-07-2013 Néangan Anjeun 0 116 991
97. 30-07-2013 Stamplat 0 125
Petingan
1.055
98. 29-07-2013 Kasarung 0 119 905
99. 28-07-2013 Wanci Ii 0 97 672
100. 27-07-2013 Sundari 0 116 884
101. 25-07-2013 Néang Kabagjaan 0 109 794
102. 23-07-2013 Nyai 0 90 667
103. 22-07-2013 Wanci 0 72 466
104. 20-07-2013 Mungkas Puasa 0 150 1.197
105. 19-07-2013 Titinggal Baheula 0 141 992
106. 18-07-2013 Lain Fikmin 0 108 836
107. 17-07-2013 Hariring Di Pasir Hinis 0 127 978
108. 16-07-2013 Peuting Munggaran 0 157 1.043
109. 14-07-2013 Rusiah Haté 0 121 914