Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Luthfi Izzatul Khairi


FBS

Hate, nu jadi tatapakan hirup. Mangka sing bisa ngariksana. Sangkan teu goreng hasilna.

Fikmin Karya Luthfi Izzatul Khairi (109 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 30-10-2013 Kasilep Mangsa 0 119 985
62. 26-10-2013 Masigit 0 135
Petingan
1.095
63. 17-10-2013 Galindeng Lebah Purnama 0 112 899
64. 11-10-2013 Silalatu Haneut Moyan 0 147 1.169
65. 10-10-2013 Kuring Lain Ujang! 0 136 964
66. 03-10-2013 Wilujeng Sumping 0 126 930
67. 30-09-2013 Pindah Sarakan 0 139 967
68. 28-09-2013 Babaladan 0 113 881
69. 25-09-2013 Duriat Teu Laksana 0 122 1.066
70. 22-09-2013 Nalangsa Jeung Rumasa 0 81 654
71. 18-09-2013 Balébat Di Cihampelas 0 104 737
72. 14-09-2013 Ngalebur Waktu 0 110 860
73. 10-09-2013 Nu Nanya Angin 0 114 944
74. 08-09-2013 Syiria 0 120 1.028
75. 07-09-2013 Bulan 'na Tungtung Peuting 0 133 989
76. 05-09-2013 Nu Katitipan 0 142 1.092
77. 04-09-2013 Balik Deui (5) 0 146 1.082
78. 03-09-2013 Nu Rongkah 0 132 966
79. 01-09-2013 Balik Deui (4) 0 134 1.108
80. 30-08-2013 Balik Deui (3) 0 143 1.127
81. 28-08-2013 Nu Ngalalana 0 103 802
82. 26-08-2013 Balik Deui (2) 0 147 1.183
83. 24-08-2013 Balik Deui 0 148 1.215
84. 23-08-2013 Nu Hayang Néang 0 127 1.067
85. 21-08-2013 Bati Paséa 0 139 973
86. 20-08-2013 'nu Motékar 0 115 903
87. 18-08-2013 Teu Hayang Panggih 0 142 1.061
88. 17-08-2013 Nadar Keur Si Cikal 0 148 1.111
89. 16-08-2013 Dipeupeuh Angin 0 95 764
90. 15-08-2013 Surat 'nu Tinggaleun 0 100
Petingan
747