Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Luthfi Izzatul Khairi


FBS

Hate, nu jadi tatapakan hirup. Mangka sing bisa ngariksana. Sangkan teu goreng hasilna.

Fikmin Karya Luthfi Izzatul Khairi (109 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 17-03-2014 Tungtung Nyandung 0 124 1.118
32. 16-03-2014 Cireumis Na Pucuk Eurih 0 139 983
33. 16-03-2014 Cireumis Na Pucuk Eurih 0 133 929
34. 13-03-2014 Ranjang Sésa 0 128 1.182
35. 10-03-2014 Ngadongkang Bulan 0 131 1.071
36. 09-03-2014 Goréng Cau 0 101 864
37. 06-03-2014 Kuli Bahla 0 129 1.102
38. 03-03-2014 Imut Sagurat Layung 0 131 937
39. 27-02-2014 Ki Soma Jeung Cika-cika 0 149 1.213
40. 25-02-2014 Kalangkang Imut 0 137 1.117
41. 22-02-2014 Jalan Carita 0 119 1.003
42. 20-02-2014 Jampé Harupat 0 140 1.069
43. 18-02-2014 Leuweung Gintung 0 142 1.207
44. 11-02-2014 Écéng Dina Kananga 0 147 1.204
45. 09-02-2014 Nginjeum Cimata 0 144 1.267
46. 06-02-2014 Sareupna Di Tutugan Gunung 0 139
Petingan
1.135
47. 30-01-2014 Megat Ajal 0 139 1.232
48. 29-01-2014 Néang Mamala 0 130
Petingan
928
49. 25-01-2014 Kembang Katrésna 0 120 957
50. 20-01-2014 Bubuy Boléd 0 155 1.084
51. 17-01-2014 Pabukon Haté 0 111
Petingan
800
52. 15-01-2014 Kian Santang 0 135 1.038
53. 09-01-2014 Bulan Di Leuwipanjang 0 144
Petingan
1.085
54. 31-12-2013 Liwung Balaganjur 0 139 1.135
55. 20-12-2013 Bangbara Rarad 0 143
Petingan
1.224
56. 15-12-2013 Kembang-kembang Kadeudeuh 0 144
Petingan
1.178
57. 05-12-2013 Tina Kumeli 0 150
Petingan
1.131
58. 27-11-2013 Miceun Geugeuleuh 0 132
Petingan
1.023
59. 21-11-2013 Cikopi Pait 0 120 895
60. 08-11-2013 Nyandung Nyi Ratu 0 122 972