Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 30 Désémber 2016 06:12
Dayat Iskandar: " Combrek! Lir obor baralak. Ngaguruh sagebragan, tuluy simpe. Balik ka asalna...."
Salasa, 20 Désémber 2016 01:21
Atton Rustoni: " Sampurasun... Assalamualaikum... Seja nyungkeun widi amengan, tur Ngiring ngaderes di palih dieu. Hatur..."
Rebo, 14 Désémber 2016 08:33
Oten Ariskov: " Assalamu'alaikum....."
Salasa, 06 Désémber 2016 18:28
Prana Husni: " sampurasun. ngiring..."
Senén, 05 Désémber 2016 10:30
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun.... Ngiring ngaderes deui di palih dieu...."
Saptu, 12 Novémber 2016 23:37
Ajang Yustiana: " fikminna kerén, fikminerna gé kerén-kerén. Fbs mémang kerén,..."
Salasa, 08 Novémber 2016 02:32
Harry Ferdiansyah: " Assalamualaikum wr wb ngiringan..."
Jumaah, 21 Oktober 2016 20:03
Asep Saepudin: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sampurasun, nepangkan sim kuring wasta Asep Saepudin, linggihna di Kertasari Kabupaten Bandung, seja ngiring aub kalayan diwuwuh ku tali silatuahim mugia aya dina jembar kawilujengan,..."

Profil Pangarang • Maman Sopyan Part III


FBS

Lahir di Singaparna. Kantos ngumbara ka Bogor.
Pakasaban, sabagé Juru Masak di Rest Seafood. Brunei Darussalam.
Mikaresep kana tulas-tulis. Utamina Sastra Sunda.

Ngiring ulubiung dina FBS, énggal kénéh. Seja mulungan élmu ti para Saéhu, pikeun amalkeuneun ka anak incu utamina.

Fikmin Karya Maman Sopyan Part III (68 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-03-2014 Kuring Jeung Wanoja BulÉ 0 150 1.060
2. 20-03-2014 Taktik Sang Detektif 0 150 1.121
3. 16-03-2014 KabÉngbat Wanoja BulÉ Dina Seminar 0 150 1.123
4. 13-03-2014 Balap Ranjang 0 150 1.218
5. 10-03-2014 Impian Jang Aman Nu Jadi Kanyataan 0 136 1.011
6. 06-03-2014 Kanyaah Budak Jalanan 0 150 1.147
7. 04-03-2014 Nu Dagang Jeung Nu Meuli 0 149 1.090
8. 27-02-2014 Sang Adigang 0 150 1.123
9. 26-02-2014 Tutulung Miharep Untung 0 149 1.305
10. 23-02-2014 Calon-calon Calo 0 98 912
11. 18-02-2014 Gogog 0 150 1.024
12. 15-02-2014 Beurit Bikang 0 140 1.138
13. 12-02-2014 Kuring Jeung Nu Ngabedega 0 130 1.112
14. 10-02-2014 Jang Aman Nu Teu Sabaran. Bag: 3 -tamat- 0 150 1.089
15. 07-02-2014 Jang Aman Nu Teu Sabaran. Bag: 2 0 150 1.102
16. 03-02-2014 Jang Aman Nu Teu Sabaran 0 150 1.117
17. 27-01-2014 Tepung Lawung Nu Munggaran 0 122 807
18. 24-01-2014 Bujang Lapuk 0 150 1.140
19. 08-09-2013 Jang Aman jeung Katél-Katél 0 150 1.227
20. 06-09-2013 Nu Munggaran Dahar Di RÉstoran 0 149 1.123
21. 04-09-2013 Nu Nguseup 0 118 930
22. 01-09-2013 Jambu Ajaib 0 150 1.318
23. 27-08-2013 Joging Munggaran 0 149 1.204
24. 26-08-2013 Antara Kuring, Si Ontohod, jeung Manéhna. 0 147 1.276
25. 21-08-2013 Daria 0 150 1.109
26. 19-08-2013 Kejemna Ibu Kota 0 150 1.208
27. 12-08-2013 Obrolan Kuring & Nu BaramaÉn 0 142 1.049
28. 08-08-2013 Jang Adun Jeung Angkot Bodas 0 134 1.025
29. 03-08-2013 Milikna Padagang Gula 0 150 1.269
30. 01-08-2013 Nu Ngageugeuh Leuwi 0 150 1.239