Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Bune Upik


FBS

Ibu Rumah Tangga, Guru Paud, Penggiat Sastra & Teater.

Fikmin Karya Bune Upik (60 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 12-07-2014 Tresna Di Jalur Gaza 0 150 1.278
32. 11-07-2014 Dua Du'a Arya 0 150 1.074
33. 06-07-2014 Nu Diajar Puasa 0 149 1.059
34. 05-07-2014 Tarékah Indung 0 151 1.157
35. 04-07-2014 Si Beo 0 151 1.189
36. 01-07-2014 Ajudan 0 149 1.254
37. 30-06-2014 Panasbaran 0 150 1.226
38. 28-06-2014 Hujan 0 148 1.078
39. 26-06-2014 Fikmin Kuring 0 149 1.150
40. 22-06-2014 Daster 0 150 1.177
41. 21-06-2014 Siti 0 147 971
42. 17-06-2014 Nu Amitan Wanci Janari 0 150 1.213
43. 16-06-2014 Di Sisi Talaga 0 144 1.017
44. 14-06-2014 Si Pudel 0 150 1.155
45. 07-06-2014 Dua Rupa 0 149 1.187
46. 05-06-2014 Bulan Sapasi 0 146 979
47. 04-06-2014 Cinderella 0 143 1.132
48. 03-06-2014 Ditundung 0 147 1.074
49. 02-06-2014 Piminantueun 0 148 1.088
50. 01-06-2014 Ladang Tomat 0 148 1.111
51. 31-05-2014 Nini Anteh 0 145 1.106
52. 29-05-2014 Saur Bi Sumi 0 145 903
53. 28-05-2014 Tarasi 0 134 1.034
54. 27-05-2014 Baramaen 0 151 1.218
55. 26-05-2014 Nu Ngolo 0 149 1.153
56. 25-05-2014 Beda Tujuan 0 146 1.046
57. 24-05-2014 Angen - Angen 0 144 1.036
58. 17-05-2014 Juragan Koret 0 147 1.169
59. 30-12-2013 Bondon 0 146 1.217
60. 23-12-2013 Pocong 0 148 1.039