Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Cece Kurniawan


FBS

Mimiti resep nulis karangan satos mendakan fikmin dina web. jorojoy hoyong nyobian.mimitina titatarajong remen labuh. kiwari titajong jeung labuh rada ngurangan.Mudah-mudahan tiasa leumpang kalawan ajeg.

Fikmin Karya Cece Kurniawan (31 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-06-2014 Hampura Jurig 0 150 1.044
2. 04-06-2014 Antiklimaks 0 129 987
3. 23-06-2013 Babalagonjangan 0 167 1.376
4. 13-06-2013 Mantri Puskésmas 0 144 1.105
5. 12-06-2013 Géhgéran 0 150 1.084
6. 11-06-2013 Diskriminasi 0 180 1.239
7. 10-06-2013 Ngabéo 0 150 994
8. 08-06-2013 Kadéoh 0 149 1.044
9. 04-06-2013 Saba Kota 0 161 1.262
10. 04-06-2013 Wawaran 0 146 1.134
11. 04-06-2013 Wawaran 0 151 1.159
12. 03-06-2013 Kacaletot 0 123 904
13. 02-06-2013 Sidang 0 161 1.192
14. 29-05-2013 Ngadu Wewesén 0 150 1.257
15. 29-05-2013 Ngadu Wewesén 0 149 1.257
16. 27-05-2013 Wawales Ti Pa Ustad 0 158 1.124
17. 27-05-2013 Nyi Onah 0 131 953
18. 26-05-2013 Embe Kacang 0 174 1.269
19. 23-05-2013 Disangka Dokter 0 164 1.222
20. 23-05-2013 Dokter Palsu 0 163 1.221
21. 22-05-2013 O B A T 0 199 1.526
22. 20-05-2013 Susunan Organisasi Dkm 0 184 1.260
23. 18-05-2013 Kabur 0 196 1.395
24. 14-05-2013 Apal Cangkem 0 179 1.465
25. 13-05-2013 Salah Mangsa 0 197 1.371
26. 09-05-2013 Minantu Burung 0 265 1.843
27. 06-05-2013 Kani’matan 0 163 1.290
28. 06-05-2013 Nu Gelo 0 189 1.319
29. 14-04-2013 Nepikeun Amanat 0 158 1.041
30. 10-04-2013 Neng Mimin 0 163 1.094