Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadiwijaya


FBS

Hmdalah sim kuring tiasa lebet ka ieu grup, mugia seueur elmu anu tiasa ka pulung ku diri pribados....hayuu urang sasarengan nanjeurkeun basa Sunda! a

Fikmin Karya Hadiwijaya (463 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 09-03-2015 Nasib Kuring 0 150 1.190
62. 08-03-2015 Nu Bentik Curuk Balas Nunjuk, CapÉtang Balas Miwarang 0 150 1.112
63. 07-03-2015 Anu Mamaksa 0 150 1.117
64. 06-03-2015 Kang Balideg 0 150 1.316
65. 05-03-2015 Gudawang 0 150 1.130
66. 04-03-2015 Nu Ngagadabah 0 150 1.249
67. 03-03-2015 Nu Satia Marengan 0 150 1.328
68. 02-03-2015 Anu Naék Teu Bisa Turun! 0 150 1.259
69. 01-03-2015 Salah Ngangkat? 0 150 1.403
70. 28-02-2015 Laksana 0 150 1.148
71. 27-02-2015 Ladang Batu Ali 0 150 1.235
72. 26-02-2015 Ahéng 0 150 1.225
73. 25-02-2015 Teu Euleum-euleum (12) 0 150 1.109
74. 24-02-2015 Teu Euleum-euleum (11) 0 150 1.135
75. 23-02-2015 Si Manéhna 0 150 1.114
76. 22-02-2015 Nu Katabrak? 0 150 1.197
77. 21-02-2015 Caritana Panjang 0 150 1.078
78. 20-02-2015 Tikét Ka Sawarga? 0 150 1.075
79. 19-02-2015 Ngondang Nu Bingung 0 150 1.119
80. 18-02-2015 Astagfirullohaladzim! 0 150 1.127
81. 17-02-2015 Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Roji'un 0 150 1.408
82. 16-02-2015 Nu Hayangeun Beunghar 0 150 1.231
83. 15-02-2015 Sugan Téh? 0 150 1.156
84. 14-02-2015 Padakasima 0 150 1.068
85. 13-02-2015 Reuneuh? 0 150 1.331
86. 12-02-2015 Dodoja Hirup 0 150 1.183
87. 11-02-2015 Nu Nelepun 0 150 1.183
88. 10-02-2015 Karumaos 0 150 1.163
89. 09-02-2015 Nu Eusleum 0 150 1.082
90. 08-02-2015 Iyéééy? 0 150 1.265