Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadiwijaya


FBS

Hmdalah sim kuring tiasa lebet ka ieu grup, mugia seueur elmu anu tiasa ka pulung ku diri pribados....hayuu urang sasarengan nanjeurkeun basa Sunda! a

Fikmin Karya Hadiwijaya (463 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 27-04-2015 Doclo 0 150 1.208
32. 26-04-2015 Dupi Néng Damang? 0 150 1.128
33. 25-04-2015 Nu Napsu Kagila-gila 0 150 1.179
34. 16-04-2015 Nu Hayangeun Sarua? 0 150 1.141
35. 15-04-2015 Nu Kagok Asong? 0 150 1.205
36. 14-04-2015 Gujrud 0 150 1.221
37. 13-04-2015 Si Aki? 0 150 1.175
38. 12-04-2015 Kateuing Saha? 0 150 1.228
39. 11-04-2015 Teu Diwajibkeun Ngalongok? 0 150 1.130
40. 10-04-2015 Nu Keketeyepan 0 150 1.210
41. 09-04-2015 Nu Embungeun 0 150 1.210
42. 08-04-2015 Asana Mah... 0 150 1.228
43. 07-04-2015 Inohong? 0 150 1.179
44. 06-04-2015 Kuring Jeung Manéhna 0 150 1.155
45. 31-03-2015 Juragan Pedit 0 150 1.225
46. 29-03-2015 Si Wanoja 0 150 1.248
47. 24-03-2015 Si Kuleuheu 0 150 1.148
48. 23-03-2015 Keueung 0 150 1.117
49. 22-03-2015 Nyi Dénok 0 150 1.191
50. 21-03-2015 Hariwang 0 150 1.279
51. 20-03-2015 Moal Kahuruan! 0 150 1.166
52. 18-03-2015 Acan Jeung Engké 0 150 1.093
53. 17-03-2015 Singhoréng Binti Manahoréng? 0 150 1.195
54. 16-03-2015 Masihan Hadiah 0 150 1.145
55. 15-03-2015 Asa Ngimpi? 0 150 1.186
56. 14-03-2015 Némbakkeun Pélor 0 150 1.270
57. 13-03-2015 Aya Budak Nanya Ka Bapana 0 150 1.068
58. 12-03-2015 Nu Pasalia 0 150 1.163
59. 11-03-2015 Nu Méré Iber 0 150 1.180
60. 10-03-2015 Si Nurustunjung 0 150 1.185