Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadiwijaya


FBS

Hmdalah sim kuring tiasa lebet ka ieu grup, mugia seueur elmu anu tiasa ka pulung ku diri pribados....hayuu urang sasarengan nanjeurkeun basa Sunda! a

Fikmin Karya Hadiwijaya (463 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
451. 04-01-2013 Sapertos Biasa 7 93 623
452. 04-01-2013 Memperpanjang Sim 0 132 876
453. 02-01-2013 Pinter Kodek 5 105 670
454. 02-01-2013 Indit Gawe 6 185 1.148
455. 01-01-2013 Ilang Along Margahina 6 127 869
456. 31-12-2012 Jadi Sabiwir Hiji 2 83 596
457. 31-12-2012 Jauh Ka Bedug 0 112 698
458. 30-12-2012 Ngarangkai Koja 8 151 957
459. 30-12-2012 Ngarah Ngarinah 8 176 1.123
460. 30-12-2012 Ngalintuhan Maung Kuru 2 111 908
461. 29-12-2012 Kasorenakeun 0 129 870
462. 29-12-2012 Raosen Kana Manah 4 58 380
463. 28-12-2012 Baluweng 4 137 856