Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Sariak Layung


FBS

hirup kumbuh tiis ceuli herang mata

Fikmin Karya Sariak Layung (27 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-09-2013 Girimis Kapeurih 0 150 1.175
2. 23-12-2012 Skétsa Runtah 0 138 1.208
3. 22-12-2012 Asah 0 2 17
4. 10-12-2012 Suluh 19 142 1.320
5. 04-12-2012 Skétsa Leutak 0 149 1.388
6. 30-11-2012 Cabrek 0 106 943
7. 21-11-2012 Si Kukut 2 0 150 1.436
8. 21-11-2012 Si Kukut 2 0 151 1.442
9. 05-11-2012 Si Kukut 0 95
Petingan
792
10. 05-11-2012 Si Kukut 0 93 783
11. 26-10-2012 Nu Tingsalegrek Tingsalegrok 0 147 1.317
12. 24-10-2012 Katiga 0 104 1.020
13. 22-10-2012 Batu Asahan 0 156 1.341
14. 22-10-2012 Maro Ku Nu Coréléng 0 151 1.419
15. 03-10-2012 Ngancam 0 142 1.170
16. 28-09-2012 Kantun Bungbuna 0 149 1.225
17. 27-09-2012 MaÉn Jorok 0 116 1.048
18. 26-09-2012 Tukeur Torog 0 94
Petingan
815
19. 24-09-2012 Skandal 0 148
Petingan
1.246
20. 21-09-2012 Wangsit 0 133
Petingan
1.027
21. 20-09-2012 Rajapati 0 148 1.178
22. 13-08-2012 Pédo 0 149 1.455
23. 26-07-2012 Kerak KÉjo 0 148
Petingan
1.140
24. 20-07-2012 Ngabohong 0 109 824
25. 12-07-2012 Odol Pepsodent 3 200 1.632
26. 12-07-2012 Hemeng 0 191 1.488
27. 11-07-2012 Werejit 8 259 2.035