Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ya Soebarta


FBS

Lahir di Bungbulang - Garut Indonesia. 29 April 1985. Ayeuna calik di Bandung. Karyana: Kumpulan Fikmin ( Judul: Dear Love ), Kumpulan Puisi ( Judul : Titip Rindu Tanah Pertiwi )
Email: akhyaryayang@yahoo.co.id

Fikmin Karya Ya Soebarta (85 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 05-11-2011 Kaset 18 71 515
62. 04-11-2011 Hukum Paéh 14 121 835
63. 03-11-2011 Pésbuk Basa Sunda 12 80 505
64. 02-11-2011 Ja Leuleu Ja 0 6 43
65. 02-11-2011 Harga Tarajé 8 121 845
66. 31-10-2011 Dunya Di Jero Jeruk 0 33 258
67. 29-10-2011 Bral Geulis 5 107 816
68. 28-10-2011 Aka Jeung Adi 6 97 674
69. 28-10-2011 Lunta Kamana Atuh Anjeun Téh 4 24 178
70. 28-10-2011 Moal, Moal Indit Deui...!!! 16 128 978
71. 27-10-2011 Lumpat Kamana..? 41 110 837
72. 26-10-2011 Dokter Panon 3 45 310
73. 26-10-2011 Jalan Ka Rumah Sakit 12 39 236
74. 24-10-2011 Disunatan 15 9 84
75. 24-10-2011 Neangan 14 9 67
76. 24-10-2011 66 Taun 4 93 640
77. 23-10-2011 Teu Aya Judulan 2 54 448
78. 22-10-2011 Opak,oseng,wajit,lado 9 47 336
79. 22-10-2011 Ogoan 5 42 276
80. 22-10-2011 Jawara Kampung 0 42 305
81. 22-10-2011 Saacan Sare 2 13 71
82. 21-10-2011 Parawan Ting Ting 6 95 646
83. 20-10-2011 Doran Pacul 10 42 299
84. 20-10-2011 Pesbukan 0 110 730
85. 19-10-2011 Citacita Luhur 0 48 311