Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Wulan Sopiani


FBS

Abdi siswi SMA PGRI Lembang. Kataji pisan kana nyerat. Resep sains khususna astronomi. Ngawitan ngadamel fiksimini ti kelas 1 SMA.

Fikmin Karya Wulan Sopiani (13 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-06-2014 Pohaci 0 145 1.029
2. 08-11-2013 Mirror Matter 0 126
Petingan
980
3. 22-04-2013 Sajak Katungangi Ti Jomantara 0 80 675
4. 02-04-2013 Dunya ParalÉl 0 91 641
5. 22-02-2013 Kalangkang 0 126
Petingan
806
6. 09-02-2013 Aréa 51 0 142 955
7. 22-01-2013 Ucing Sumput 11 146 864
8. 20-12-2012 Nu Ngéléhkeun Béntang 13 145 1.091
9. 04-12-2012 Payung 0 142 1.060
10. 30-11-2012 Ngagantung Jeung Bulan 0 107 751
11. 22-11-2012 Angin 0 115 770
12. 15-11-2012 Bumi Ceurik 0 126 812
13. 08-11-2012 Sireum 0 115 750