Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Cep Simi


FBS

Cep Simi, di kulawarga mah Jang Simi. Resep kana sastra Sunda, sanaos sanes ahli.

Fikmin Karya Cep Simi (124 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 02-07-2012 Eupan Lauk 0 109 698
62. 29-06-2012 Jalma Ngarti 0 32 222
63. 29-06-2012 Dudukun 0 26 167
64. 28-06-2012 Malem Juma'ah 2 0 30 199
65. 28-06-2012 Malem Juma'ah 0 143 965
66. 28-06-2012 Bongan 0 53 349
67. 25-06-2012 Buruh Sabar 0 131 878
68. 25-06-2012 Duriat 0 112 679
69. 25-06-2012 Kari Waasna 0 103
Petingan
645
70. 24-06-2012 Murid Temen 0 96
Petingan
585
71. 24-06-2012 Salah Sangka 0 100 620
72. 23-06-2012 Ijajah Du'a 0 150 952
73. 23-06-2012 Pileuleuyan 0 133 939
74. 23-06-2012 Minculak 0 52
Petingan
334
75. 22-06-2012 Nu Megat Lebah Astana 0 149 1.004
76. 22-06-2012 Bagean Kaum Ansor 0 145 953
77. 05-04-2012 Paribasa 0 91 566
78. 28-03-2012 Parawan 3 4 50
79. 28-03-2012 Demo 0 24 148
80. 16-03-2012 Ngantosan 2 29 189
81. 21-02-2012 Ngaran 1 148 961
82. 21-02-2012 Ngalamun 0 27 169
83. 19-02-2012 Aral 5 17 110
84. 19-02-2012 Jodo 7 120 843
85. 18-02-2012 Lapak Fbs 0 1 9
86. 18-02-2012 Hampura! 11 95 645
87. 18-02-2012 Panasaran 5 93 604
88. 17-02-2012 Salat Bareng 0 147 930
89. 17-02-2012 Ucing-ucingan 2 124 768
90. 16-02-2012 Alih Profesi 2 53
Petingan
341