Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Cep Simi


FBS

Cep Simi, di kulawarga mah Jang Simi. Resep kana sastra Sunda, sanaos sanes ahli.

Fikmin Karya Cep Simi (124 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 26-07-2012 Nu Kawas Onta 0 91 590
32. 26-07-2012 Beo Menta Kejo 0 18 105
33. 26-07-2012 Nepotismeu 0 21 113
34. 25-07-2012 Teluh 0 12 82
35. 24-07-2012 Rumasa 0 118 781
36. 24-07-2012 Nu Ngaronda 0 95 687
37. 22-07-2012 Anak Batu 0 142 986
38. 22-07-2012 Budak Calakan 0 40 252
39. 22-07-2012 Bajir 0 9 60
40. 18-07-2012 Puasa 0 9 56
41. 17-07-2012 Ma Onam 0 58
Petingan
366
42. 17-07-2012 Mapag Puasa 0 78 558
43. 16-07-2012 Keuna Pitenah 0 125 875
44. 13-07-2012 Tasauf Modern 0 101
Petingan
732
45. 12-07-2012 Jampe Ka Awewe 2 148 916
46. 11-07-2012 Tasauf 122 100 640
47. 11-07-2012 Parahu Nabi Enoh 0 129
Petingan
831
48. 11-07-2012 Sareupna Di Basisir Leuwi Bulan 30 147 984
49. 10-07-2012 Kuring Urang Sunda 21 39 270
50. 07-07-2012 Mojang Priangan 3 53 422
51. 07-07-2012 Dudukun 3 6 38 238
52. 06-07-2012 Assabiqunal Awwalun 2 0 104 690
53. 06-07-2012 Assabiqunal Awwalun 1 0 74 531
54. 05-07-2012 Maksakeun 2 53 395
55. 05-07-2012 Harepan 6 42 287
56. 03-07-2012 Ilen 2 0 112 713
57. 03-07-2012 Totonden Alam 0 66 446
58. 03-07-2012 Ilen 12 145 961
59. 02-07-2012 Nu Hayang Tobat 3 147 1.007
60. 02-07-2012 Nyuguh 2 102 685