Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Cep Simi


FBS

Cep Simi, di kulawarga mah Jang Simi. Resep kana sastra Sunda, sanaos sanes ahli.

Fikmin Karya Cep Simi (124 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 17-09-2012 Reuwas 0 87
Petingan
591
17. 17-09-2012 Boboleh 0 34 204
18. 15-09-2012 Dudukun (deui) 0 22 120
19. 14-09-2012 Nu Ngudag-ngudag 0 61
Petingan
399
20. 12-09-2012 Leumpeuh Yuni 0 110 739
21. 10-09-2012 Murag Bulu Bitis 0 125 832
22. 09-09-2012 Down 0 112 734
23. 14-08-2012 Mama Sareng Ucing 0 124 813
24. 14-08-2012 Pancakaki 0 54 295
25. 14-08-2012 Nu Nagih Hutang 0 85 565
26. 28-07-2012 Hayang Kawin 0 14 81
27. 28-07-2012 Tapekong 0 4 26
28. 27-07-2012 Hareudang 0 109 686
29. 27-07-2012 Budak Loyor 0 124 854
30. 27-07-2012 Sajak Kanggo Salira 0 61 407