Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 03 Juli 2016 05:45
Iwan Nurdiansyah: " Assalamu alaikum, mugia sadayana aya dina ginanjar kawilujengan,..."
Ahad, 26 Juni 2016 05:16
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun..... Seja tumaros, dupi carana ngeusi data formulir pangarang teh kumaha?.... Abdi teu tiasa ngeusian data. Fikmin Abdi seueur nu teu kasair. Hatur..."
Ahad, 05 Juni 2016 07:04
Abdul Haris: " Tos sonoooo, hoyong katawis kapajang deui dina web-na. Karya-karya. Ieu hal, janten panyumanget pisan. Sok sanaos kinarya jisim kirang pangrojong ku..."
Jumaah, 03 Juni 2016 01:15
Atep K Rahman: " Assallammualaikum, Punten, nembe tiasa ngalebetan Buku Tamu ^_^ teras bade tumaros, kanggo ngisian data di palih mana? hatur nuhun, salam baktos ka sadayana. ^_^..."
Kemis, 26 Méi 2016 10:58
Intan Iyang Nurfitriani: " Hatur..."
Salasa, 17 Méi 2016 09:53
Tia Rosita: " Assalamualaikum....? nepangkeun ah, wasta Tia Rosita, nganjrek di Margaasih Bdg. Simkuring teh tos hobi nulis ti kapungkur mung sok tara percaya diri kanggo ngabagikeun hasil tulisan pribadi ka forum umum nanging sok sieun ngisinkeun hungkul. lami kalamian diemut deui ah naha make sieun atanapi isin sagala namina ge diajar. Simkuring teh ibu rumah tangga nu seueur waktos salse daripada dianggo nu..."
Kemis, 28 April 2016 04:20
Muizza Indah: " Assalamualaikum wr. wb. Kahatur ka admin, simkuring bade tumaros perkawis kamus Sunda di blog ieu. Naha nya ayeuna mah teu tiasa dianggo deui? Padahal mah kaanggo pisan ku simkuring upami milarian kekecapan anu heubeul, janten tiasa milarian hartos kecap dimana wae sareng iraha wae teu kedah nyanyandak kamus. :) Mugia kamus Sunda dina blog ieu tiasa dianggo deui. kumargi mangpaat pisan kanggo..."
Salasa, 26 April 2016 19:13
Edi Kurnaedi: " Assalamualaikum wr.wb. Sampurasun ! Hapunten Ka Pupuhu sareng para ais pangampih anu kagungan rohangan . simkuring nembe tiasa ngalebetan deui buku tamu! hatur nuhun. Wassalamualaikum..."

Profil Pangarang • Héni nuraéni


FBS

Heni nuraeni huzein

Fikmin Karya Héni nuraéni (28 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 14-02-2014 Tétéh 0 148 997
17. 13-02-2014 Tali Asih Nu Pegat 0 62 441
18. 08-02-2014 Nyiram 0 98 778
19. 04-02-2014 Teu Jadi 0 157 1.301
20. 29-01-2014 Sumirat Layung Karéta 0 150 1.427
21. 31-10-2013 Indung 0 120 1.023
22. 01-10-2013 Sobat 0 131 1.134
23. 23-08-2013 Teu Geulis 0 225 1.738
24. 19-08-2013 Nu Pundung 0 136 1.170
25. 15-08-2013 Tamu 0 106 831
26. 15-08-2013 Tamu 0 106 831
27. 30-07-2013 Dulag Lebaran 0 125 854
28. 17-07-2013 Hariwang 0 95 602