Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kurotuaeni


FBS

Kurotuaeni lahir di Pandeglang tanggal 5 Juni. Kabita miluan mikmin lantaran mindeng maca carpon jeung carnyam dina majalah Mangle nu terbit taun 80an. Mimiti ngapungkeun fikmin ku basa sunda priyangan, tapi aya nu ngabéjaan sangkan mikminna maké basa Sunda Banten. Susuganan ka hareupna fikmin Sunda Banten bisa iluan ngaramékeun lapak fikmin.

Fikmin Karya Kurotuaeni (95 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 21-06-2014 Pasusubuh Di Cikokol 0 74 570
62. 20-06-2014 Matapoé 2 0 81 556
63. 18-06-2014 Matapoé 0 108 792
64. 15-06-2014 Ngabungbang 0 80 619
65. 13-06-2014 Kutub 0 73 478
66. 05-06-2014 San Ene 0 141 823
67. 03-06-2014 Meureunan 0 117 809
68. 01-06-2014 San Aa 0 93 610
69. 26-05-2014 Turunan 0 172 1.093
70. 24-05-2014 Rasa Aing 0 127 847
71. 21-05-2014 Babacakan 0 151 1.008
72. 15-05-2014 Gunung Baduy 0 149 988
73. 15-05-2014 Gunung Baduy 0 149 988
74. 17-04-2014 Supata 0 158 1.238
75. 15-04-2014 Ngolés 0 100 838
76. 13-04-2014 Mulung. Malang. Maling. 0 87 821
77. 02-04-2014 Teu Betah Bubuara, Tapi Teu Apal Jalan Mulang 0 121 951
78. 17-09-2013 Enjing Akang Mulang 0 70 542
79. 06-09-2013 Nu Cacahan Di Rohangan Kelas 0 76 540
80. 01-09-2013 Lagu Barudak 0 83 605
81. 30-04-2013 Urang 0 60 410
82. 19-04-2013 Dipaéhan 0 139 1.054
83. 16-04-2013 Pagerageung 0 159 1.195
84. 01-04-2013 Jodo 0 63 409
85. 30-03-2013 Dbd 0 53 406
86. 13-03-2013 Pamadegan 0 38 245
87. 06-03-2013 Handapeun Tangkal Caringin 0 144 1.152
88. 20-12-2012 Saté Bandeng 2 170 1.095
89. 08-12-2012 Kumis 33 65 404
90. 06-12-2012 Kaleungitan ? 0 157 1.011