Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kurotuaeni


FBS

Kurotuaeni lahir di Pandeglang tanggal 5 Juni. Kabita miluan mikmin lantaran mindeng maca carpon jeung carnyam dina majalah Mangle nu terbit taun 80an. Mimiti ngapungkeun fikmin ku basa sunda priyangan, tapi aya nu ngabéjaan sangkan mikminna maké basa Sunda Banten. Susuganan ka hareupna fikmin Sunda Banten bisa iluan ngaramékeun lapak fikmin.

Fikmin Karya Kurotuaeni (95 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 16-09-2014 Nu Kabaca 0 107 726
32. 11-09-2014 Kopi 0 124 833
33. 09-09-2014 Wirahma Carita 0 86 657
34. 07-09-2014 Jangji 0 109 862
35. 06-09-2014 Pangbalikan 0 111 848
36. 05-09-2014 Gawé Ngajar 0 99 753
37. 04-09-2014 Galau. Balau 0 57 490
38. 30-08-2014 Milih 0 92 680
39. 29-08-2014 Nu Hajat 0 122 907
40. 26-08-2014 Kanyaah 0 84 652
41. 24-08-2014 Olahraga 0 97 733
42. 23-08-2014 Gareugeuy 0 137 916
43. 14-08-2014 Pidu'a 0 99 726
44. 10-08-2014 Bangangah 0 115 849
45. 08-08-2014 San Aa 4 0 71 550
46. 07-08-2014 Tamiang Meulit Rasa 0 148 986
47. 28-07-2014 Lebaran 0 137 1.005
48. 23-07-2014 Béja 0 57 499
49. 21-07-2014 Sono? 0 93 612
50. 15-07-2014 Telepon 0 115 802
51. 13-07-2014 Hujan Poyan 0 115 818
52. 10-07-2014 Sambel Goréng Ati 0 105 787
53. 08-07-2014 Nu Cacahan 0 106 728
54. 05-07-2014 San Aa 3 0 78 626
55. 04-07-2014 Matapoé 3 0 61 442
56. 30-06-2014 San Aa 2 0 92 694
57. 29-06-2014 Manéhna 0 77 509
58. 27-06-2014 Sorangeun Nyorangan 0 106 895
59. 26-06-2014 Kamar 0 134 868
60. 22-06-2014 Hayang Balik 0 80 604