Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ayus Elgibran


FBS

Ayus Elgibran
pena pakarang kuring,
hate lautan inspirasi kuring,
someah, beuki heureuy, resep sosobatan jeung saha wae, komo deui jeung wanoja, pan kuring ge masih jajaka, aya nu kersa?:D
Hayu urang duduluran.

Fikmin Karya Ayus Elgibran (119 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 06-04-2014 Jalma Pinter Boga Hape 0 130 803
92. 05-04-2014 Atik Gotik 0 108 699
93. 04-04-2014 Iin Jeung Kuring 2 0 169 1.061
94. 03-04-2014 Dua 0 137 936
95. 02-04-2014 Moyok Ni Yee 0 115 735
96. 01-04-2014 Awas Siah 0 63 450
97. 31-03-2014 Nu Keur Stress 0 93 535
98. 30-03-2014 Iin Jeung Kuring 0 89 568
99. 29-03-2014 Kembang Damayanti 0 83 524
100. 27-03-2014 Jurig Berseka 0 233 1.449
101. 26-03-2014 Jurig Narsis 0 93 542
102. 25-03-2014 Ceuk Kunyuk Kuring 0 197 1.053
103. 24-03-2014 Budak Leutik 0 197 1.117
104. 22-03-2014 Nu Datang Nyorangan 0 178 1.019
105. 20-03-2014 Nyandung Asih 0 179 1.100
106. 19-03-2014 Musuh Gulali 0 162 954
107. 18-03-2014 Ngitung Bati 0 141 807
108. 17-03-2014 Nu Tutunjuk 0 115 657
109. 15-03-2014 Pileuleuyan Lisa 0 110 700
110. 14-03-2014 Qwerty 0 115 696
111. 13-03-2014 Bulu Di Kolong Ranjang 0 178 1.038
112. 12-03-2014 Superman 0 134 798
113. 11-03-2014 Boeh 0 119 683
114. 10-03-2014 Kabogoh 0 122 729
115. 09-03-2014 Gubrag 0 140 805
116. 08-03-2014 Neng Maya 0 134 816
117. 08-03-2014 Tatamba 0 172 971
118. 08-03-2014 Nenjo 0 202 1.175
119. 06-03-2014 Caleg 0 118 695