Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ayus Elgibran


FBS

Ayus Elgibran
pena pakarang kuring,
hate lautan inspirasi kuring,
someah, beuki heureuy, resep sosobatan jeung saha wae, komo deui jeung wanoja, pan kuring ge masih jajaka, aya nu kersa?:D
Hayu urang duduluran.

Fikmin Karya Ayus Elgibran (119 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 06-05-2014 Pamenta Dipenta 0 130 852
62. 05-05-2014 Mrs Stephani 0 149 947
63. 04-05-2014 Ssst Rahasia.! 0 148 857
64. 03-05-2014 Dongeng Bandrek Bajigur 0 119 731
65. 02-05-2014 Dicarekan 0 128 756
66. 01-05-2014 Ngahiji 0 142 869
67. 30-04-2014 Everything Asbak 0 116 741
68. 29-04-2014 Jarcok Uing 0 142 904
69. 28-04-2014 Beunget Umat 0 108 668
70. 27-04-2014 Micinta Salira (damayanti) 0 99 623
71. 26-04-2014 Katampi Nuhun Capcay 0 132 841
72. 25-04-2014 Jadi Orok Deui 0 97 627
73. 24-04-2014 Duh Nyai Anaking.! 0 149 979
74. 23-04-2014 Kop Bae (cag Heula) 0 137 884
75. 22-04-2014 Kuring Raja 0 151 959
76. 21-04-2014 Nu Sasar ( Carita Ti Manehna ) 0 129 839
77. 20-04-2014 Cangkeul Aing Teh 0 106 677
78. 19-04-2014 Ngaduakaiian 0 145 963
79. 18-04-2014 Hayang Dengkak 0 132 852
80. 17-04-2014 Naon Huntu? 0 90 532
81. 16-04-2014 Iin Jeung Kuring 3 0 150 964
82. 15-04-2014 Maen Kaleci 0 140 846
83. 14-04-2014 Uing Diajar Romantis Sakeudeung Nurutan Batur 0 107 693
84. 13-04-2014 Ulah Waka Terbit 0 117 688
85. 12-04-2014 Gurih 0 111 676
86. 11-04-2014 Milu Ngopi 0 146 908
87. 10-04-2014 Jantungeun 0 152 1.014
88. 09-04-2014 Teuing Ah 0 129 796
89. 08-04-2014 Sesa Dangdut 0 161 1.090
90. 07-04-2014 Halah Siah.!! 0 141 897