Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ayus Elgibran


FBS

Ayus Elgibran
pena pakarang kuring,
hate lautan inspirasi kuring,
someah, beuki heureuy, resep sosobatan jeung saha wae, komo deui jeung wanoja, pan kuring ge masih jajaka, aya nu kersa?:D
Hayu urang duduluran.

Fikmin Karya Ayus Elgibran (119 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 07-10-2014 Nu Mulang Makalangan 0 131 894
32. 13-09-2014 Har.. Geningan 0 113 677
33. 29-08-2014 Nu Bogoh 0 106 651
34. 27-08-2014 Sarupa Sarua 0 106 642
35. 19-08-2014 Nu Ilang 0 73 462
36. 03-08-2014 Amplop Jurig 0 129 790
37. 31-07-2014 Ijabah Cinta 0 103 644
38. 08-07-2014 Nu Datang Gaya 0 80 520
39. 06-07-2014 Kanggo Eka 0 78 517
40. 21-06-2014 Ah..ih...uh... 0 100 631
41. 14-06-2014 Wareg Rahul 0 130 776
42. 10-06-2014 Es Buah Udayana 0 156 939
43. 08-06-2014 Deh Dot 0 135 836
44. 06-06-2014 Sugan Teh 0 127 734
45. 04-06-2014 Hape Irma 0 75 457
46. 01-06-2014 Opieun 0 72 485
47. 31-05-2014 Miang Jeung Datang 0 101 646
48. 30-05-2014 Imutna 0 133 874
49. 29-05-2014 Nyalindung Ka Mitoha 0 99 593
50. 28-05-2014 Hapur 0 99 625
51. 25-05-2014 Akun Fb 0 120 762
52. 24-05-2014 Gen 0 112 689
53. 23-05-2014 Gempa 0 93 620
54. 22-05-2014 Uing Tea Atuh... 0 138 855
55. 20-05-2014 Uing Jeung Kajol 0 137 856
56. 18-05-2014 Sajadah, Sarung, Kopeah 0 103 704
57. 15-05-2014 Calana Rangsak 0 118 714
58. 14-05-2014 Miang Ngalayang 0 132 840
59. 08-05-2014 Presiden Jajan 0 135 871
60. 07-05-2014 Spd 0 148 931