Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • MIMIN WIATI TEA


FBS

Hoyong ngamumule Basa Sunda ku cara nyerat Fiksimini Basa Sunda.

Fikmin Karya MIMIN WIATI TEA (75 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 25-02-2014 Nasib Gelombang Cinta 0 137 966
62. 05-02-2014 Simpenan 0 166 1.115
63. 01-02-2014 Bang Demplon 0 144 1.019
64. 29-01-2014 Kutu 0 122 838
65. 23-01-2014 Carita Geus Lekasan 0 138 1.033
66. 17-01-2014 Waluh Gede 0 108 731
67. 08-01-2014 Heureuyna Apa 0 128 863
68. 12-12-2013 Sabot Nahan Lapar 0 109 729
69. 10-12-2013 Mawar 0 114 800
70. 07-12-2013 Neangan Bapa 0 188 1.218
71. 03-12-2013 Menta Dibalikeun 0 101 857
72. 02-12-2013 Aya Kituna 0 133 809
73. 30-11-2013 Komar 0 158 1.028
74. 28-11-2013 Nu Pundung 0 230 1.656
75. 27-11-2013 Si Ona 0 198 1.343