Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Hermansyah


FBS

Reueus kana Sastra Sunda. Mung semet resep tur nyaah wungkul, da buktosna hoyong tiasa mikmin téh teu kataékan baé.

Fikmin Karya Maman Hermansyah (15 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-06-2014 Nu Hayang Mulan 0 150 1.197
2. 16-06-2014 NÉang Ujang 0 143 1.128
3. 22-08-2013 DongÉng Teu NyantÉl 0 150 1.271
4. 20-08-2013 Wawales Di Guha Larangan 0 149 1.416
5. 18-08-2013 Murag 0 87 703
6. 27-04-2013 Tumorék 0 28 263
7. 26-04-2013 Pamali 0 34 245
8. 25-02-2013 Hajat Bangkong 0 136 1.141
9. 23-02-2013 Gotra Sawala 0 35 231
10. 20-02-2013 Hilap 0 36 248
11. 16-02-2013 Haréwos 0 29 259
12. 15-02-2013 Haréwos 0 24 223
13. 14-02-2013 Bohong Ah 0 29 237
14. 04-02-2013 Leungit Laratan 6 29 257
15. 03-02-2013 Résidipis 0 14 114