Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ade Satia


FBS

Jati Diri Sunda Ngancik Dina Sanubari, Sunda Jaya Bihari, Sunda Jaya Kiwari, Sunda Jaya salawasna

Fikmin Karya Ade Satia (88 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 15-01-2014 Tahajjud 0 149 1.093
62. 13-01-2014 Geuning Eulis 0 150 1.210
63. 12-01-2014 Bah Adun 0 111 743
64. 09-01-2014 Nyi Asih 0 147 1.056
65. 08-01-2014 Nyaliara 0 86 722
66. 06-01-2014 Paguneman 0 155 1.213
67. 05-01-2014 Tragedi Januari 2014 0 151 1.109
68. 04-01-2014 Rumah Sakit 0 145 1.040
69. 04-01-2014 Bah Yosi 0 148 1.075
70. 02-01-2014 Suanten Eulis 0 128 1.085
71. 01-01-2014 Bah Hokcay Tarawéhan 0 143 1.024
72. 31-12-2013 Lunta 0 146 1.142
73. 30-12-2013 Lalakon Si Onyon 0 107 781
74. 29-12-2013 Superman Is Dead 0 142 1.124
75. 27-12-2013 Hag Siah 0 127 963
76. 27-12-2013 Hag Siah 0 134 1.025
77. 26-12-2013 Hadeuh… 0 56 455
78. 26-12-2013 MaÉhan SÉtan 0 129 1.005
79. 26-12-2013 Nguseup 0 152 1.162
80. 23-12-2013 Tikukur Udin 0 103 665
81. 21-12-2013 Subhanalloh 0 146 1.041
82. 20-12-2013 Eulis 0 145 1.148
83. 19-12-2013 Dipegat Jurig 0 151 1.091
84. 18-12-2013 Bagja Awak 0 143 997
85. 17-12-2013 Carita Kuring 0 143 987
86. 16-12-2013 Teu Sangka 0 138 925
87. 16-12-2013 Teu Sangka 0 138 925
88. 15-12-2013 Bingung 0 164 1.141