Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ade Satia


FBS

Jati Diri Sunda Ngancik Dina Sanubari, Sunda Jaya Bihari, Sunda Jaya Kiwari, Sunda Jaya salawasna

Fikmin Karya Ade Satia (88 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 13-02-2014 Linglung 0 150 1.138
32. 12-02-2014 Haleungheum 0 150 1.077
33. 11-02-2014 Ngajedak 0 149 1.075
34. 10-02-2014 Mipit 0 143 1.069
35. 09-02-2014 Ngayas 0 145 982
36. 08-02-2014 Gandrung 0 148 1.033
37. 08-02-2014 Gandrung 0 148 1.033
38. 07-02-2014 Pias 0 149 1.078
39. 07-02-2014 Pias 0 149 1.078
40. 07-02-2014 Pias 0 149 1.078
41. 06-02-2014 Ticengklak 0 149 1.099
42. 05-02-2014 Tepung Lawung 0 144 1.041
43. 04-02-2014 Sungkawa 0 139 941
44. 03-02-2014 Patepung 0 149 1.147
45. 02-02-2014 Ya Allah 0 147 1.095
46. 31-01-2014 Tilar 0 150 1.149
47. 30-01-2014 Teu Nyangka 0 140 1.080
48. 29-01-2014 Kang Mandor 0 146 1.070
49. 28-01-2014 Ajengan? 0 146 1.043
50. 26-01-2014 Anak Sapi Sora Sapi 0 136 1.046
51. 25-01-2014 HoncÉwang 0 139 1.097
52. 24-01-2014 Torowongan Mina 0 150 1.067
53. 23-01-2014 Lalangse 0 133 1.009
54. 22-01-2014 Panineungan 0 89 644
55. 21-01-2014 Harepan 0 102 774
56. 20-01-2014 Mahiwal 0 142 1.037
57. 19-01-2014 Gandrung 0 150 1.157
58. 18-01-2014 Raja Pati 0 148 1.107
59. 17-01-2014 Lugina 0 150 1.094
60. 15-01-2014 Juhi 0 149
Petingan
1.165