Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Apip Apriyanto


FBS

Nami: Apip Apriyanto asli ktp
Nami alit: Entang Permana digentos pedah Udur Bae
Jalmi loba ka era,

Fikmin Karya Apip Apriyanto (16 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 05-06-2014 Tara Bismillah 0 120 823
2. 02-06-2014 Sasaliwangan (sasaliwahan) 0 135 1.003
3. 02-06-2014 Sasaliwangan (sasaliwahan) 0 135 994
4. 19-05-2014 Teu Beutian 0 149 1.105
5. 17-05-2014 Paciwit-ciwit Lutung 0 127 946
6. 14-05-2014 Lalandong 0 92 680
7. 10-05-2014 Teu Aya Judulan 0 165 1.331
8. 10-05-2014 Bolay = Delay 0 131 947
9. 10-05-2014 Skandal 0 109 795
10. 08-05-2014 Cakrabirawa 0 140 928
11. 06-05-2014 Disfungsi Disléksia 0 153 1.180
12. 04-05-2014 Cingcin Pérak Pahatulalis 0 108 807
13. 02-05-2014 Hampura 0 114 763
14. 30-04-2014 Pamekaran 0 145 1.115
15. 30-04-2014 Sumerah Diri 0 195 1.388
16. 27-04-2014 Lang-lang, Ling-ling, Ling Lung 0 133 1.059