Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Puri Kania Pramanik War


FBS

Lahir di Sukabumi
Sadidinten damel di BII Sukabumi

Fikmin Karya Puri Kania Pramanik War (443 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 12-01-2013 Korban Kurikulum 6 99 746
62. 12-12-2012 Tayangan Televisi 4 11 66
63. 11-12-2012 Amis Legit Dodol 20 43 282
64. 11-12-2012 Narsis 10 37 262
65. 07-12-2012 Nu Guntreng Paduduaan 0 141 1.116
66. 07-12-2012 Kalangkang 0 29 222
67. 02-12-2012 Aids 0 23 183
68. 01-12-2012 Kalangkang 0 25 176
69. 01-12-2012 Surat Keur Calon... 0 28 181
70. 30-11-2012 Imut Dina Tv 0 49 325
71. 30-11-2012 Simpé Trésna 0 28 205
72. 30-11-2012 Jujur Jeung Bener Kiwari 0 72 526
73. 28-11-2012 Imut Anjeun 0 43 266
74. 26-11-2012 Sukabumi Kiwari 0 55 396
75. 26-11-2012 Cikapundung 0 22 134
76. 26-11-2012 Ungkara Katrésna Wara Srikandi 0 36 233
77. 17-11-2012 Hujan 0 38 297
78. 17-11-2012 Nu Nganti 0 10 89
79. 09-11-2012 Rék Diajar Centil 0 143 1.040
80. 08-11-2012 Lir Langlayangan 0 23 202
81. 08-11-2012 Timburu 0 43 283
82. 05-11-2012 Hayang Nyalon Taun 2014 0 68 615
83. 05-11-2012 Hayang Nyalon Taun 2014 0 67 585
84. 12-10-2012 Kembang Jepun 0 126
Petingan
1.005
85. 11-10-2012 Demo 0 39 297
86. 22-09-2012 Kiceup Bentang Lebah Panonna 0 155 1.033
87. 22-09-2012 Sayang Ajag 0 204 1.393
88. 21-09-2012 Geuri Dewi Sinta 0 92 641
89. 19-09-2012 Supata Baheula 0 146 1.019
90. 18-09-2012 Préman Jeung Maung 0 180 1.378