Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Puri Kania Pramanik War


FBS

Lahir di Sukabumi
Sadidinten damel di BII Sukabumi

Fikmin Karya Puri Kania Pramanik War (443 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 10-02-2013 Impian 0 61 498
32. 09-02-2013 Ungkara Fikmin 0 77 538
33. 08-02-2013 Nu Kaolo Ku Pangajak Sétan 0 132 942
34. 07-02-2013 Umur Nu Dihambur-hambur 0 117 899
35. 06-02-2013 Dédéngéan Jeung Tetempoan 0 60 426
36. 06-02-2013 Katiga 0 12 95
37. 05-02-2013 Sinétron 0 87 666
38. 05-02-2013 Ahéngna Manusa 0 134 1.031
39. 04-02-2013 Lambey 3 5 12 97
40. 03-02-2013 Biwir 8 122 869
41. 03-02-2013 Kutu Luluncatan 25 64 432
42. 01-02-2013 Llambey 17 8 70
43. 01-02-2013 Salingkuh 28 15 121
44. 30-01-2013 Nu Gelo 12 139
Petingan
1.195
45. 29-01-2013 Dadali Pinuh Kanyeri 9 110 838
46. 28-01-2013 Sapanjang Jalan 6 98 762
47. 28-01-2013 Naha Enya Manéhna Téh Cinta? 9 122 932
48. 27-01-2013 Guligah 15 66 513
49. 27-01-2013 Jaman Gelo 2 0 65 453
50. 26-01-2013 Jaman Gélo 9 64 450
51. 26-01-2013 Si Tumang 2 132 1.050
52. 25-01-2013 Bingung 16 96 754
53. 25-01-2013 Sumbi Jeung Si Tumang 0 48 370
54. 24-01-2013 Nurani 6 115
Petingan
928
55. 24-01-2013 Kusut 9 115 896
56. 24-01-2013 Kusut 0 115 897
57. 24-01-2013 Nu Léngsér Kaprabon 4 105 825
58. 14-01-2013 Motivasi 4 50 406
59. 13-01-2013 Hacker 1 94 671
60. 12-01-2013 Lieur 14 112 739