Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Puri Kania Pramanik War


FBS

Lahir di Sukabumi
Sadidinten damel di BII Sukabumi

Fikmin Karya Puri Kania Pramanik War (443 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
421. 28-09-2011 Beak Pulsa 0 9 68
422. 28-09-2011 Evolusi 0 12 77
423. 28-09-2011 Paturay 0 9 60
424. 28-09-2011 Jawara 0 13 105
425. 27-09-2011 Indung 0 19 103
426. 27-09-2011 Tiris 0 7 54
427. 27-09-2011 Usum Hujan 0 12 85
428. 27-09-2011 Katiga 0 10 71
429. 27-09-2011 Hate Sareupna 0 7 49
430. 27-09-2011 Alpa 0 5 27
431. 27-09-2011 Asa 0 14 72
432. 27-09-2011 Lir... 0 10 66
433. 27-09-2011 Sareupna 3 2 13
434. 27-09-2011 Jangji 0 19 128
435. 27-09-2011 Mung Salira 3 20 120
436. 27-09-2011 Interval 0 9 52
437. 26-09-2011 Ngamalirna Rasa 14 15 119
438. 26-09-2011 Anjeun 7 13 79
439. 26-09-2011 0 12 83
440. 26-09-2011 Mongkleng 0 7 59
441. 26-09-2011 Adzan 0 5 36
442. 26-09-2011 Waktu 3 13 80
443. 26-09-2011 Kurusetra 1 8 56