Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Erha Juna


FBS

Nyiar élmu salawasna.

Fikmin Karya Erha Juna (60 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-06-2015 Mopohokeun Bati 0 138 1.013
2. 01-05-2015 Curhat Nu Belet Di Nyangégéng 0 105 822
3. 31-03-2015 Cangcaya 0 145 1.100
4. 24-03-2015 Nungguan Kebon 0 150 1.087
5. 19-03-2015 Teu Ngayahu 0 144 1.020
6. 14-03-2015 Jalan Séjén Kanggé Mulang 0 120
Petingan
834
7. 02-03-2015 Mulia Kénéh Héés 0 137
Petingan
926
8. 27-02-2015 Janti Keur Naék 0 180 1.197
9. 30-10-2014 Pacul 0 142 1.067
10. 29-10-2014 Bulan Amitan 0 147 1.104
11. 20-10-2014 = 0 138 1.056
12. 07-10-2014 Pajuh 0 155 1.194
13. 03-10-2014 Horéngan 0 141 971
14. 08-09-2014 1883 Tina Cai Panon Kulup 0 132 1.013
15. 05-09-2014 Seneb 0 194
Petingan
1.350
16. 27-08-2014 Bajoangna Abah Sakam 0 150 1.116
17. 13-08-2014 Oray 0 146 1.090
18. 25-07-2014 Aingeun 0 127 956
19. 27-06-2014 Hanjakal 0 129 902
20. 23-06-2014 Pinter Dia 0 186 1.477
21. 16-05-2014 Nu Penting 0 207
Petingan
1.436
22. 29-04-2014 Doang Paremeun Obor 0 110 780
23. 10-04-2014 Parawan 0 127 889
24. 10-04-2014 Parawan 0 127 889
25. 03-04-2014 Sangheuk Cicing Baé 0 94 695
26. 25-03-2014 Watir Batang 0 95 652
27. 22-03-2014 Inggis Leungit 0 86 605
28. 28-02-2014 Marantuan 0 147 1.041
29. 12-02-2014 Nineung Aki Dodongéng 0 141 991
30. 05-02-2014 Kudu Syukur 0 158 1.128