Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadzy Dkc


FBS

Hadzy Dklc Propitious

Fikmin Karya Hadzy Dkc (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 20-11-2011 Mobil Mahal 1 15 92
32. 20-11-2011 Hese Jawaban Nu Pasti 8 6 28
33. 20-11-2011 21 4 14 86
34. 19-11-2011 19 0 14 101
35. 19-11-2011 Sd 11 16 109
36. 19-11-2011 Maca Fikmin 0 6 33
37. 18-11-2011 Baris 3 18 107
38. 18-11-2011 Filing 7 15 106
39. 18-11-2011 Aksara Sunda 13 1 73
40. 17-11-2011 16 21 9 66
41. 17-11-2011 Tkg Foto 0 21 104
42. 16-11-2011 Blk Blk Dekok 17 11 86
43. 10-11-2011 12 0 18 110
44. 10-11-2011 Ka11 6 17 98
45. 10-11-2011 Ka10 4 17 108
46. 07-11-2011 Ka8 5 9 96
47. 06-11-2011 Ka7 2 14 103
48. 05-11-2011 Ka5 0 16 99
49. 05-11-2011 Ka 3 0 17 107
50. 05-11-2011 Ka 2 0 14 94
51. 05-11-2011 Ka 1 7 7 49