Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eni Setiani


FBS

Ibu rumah tangga nu sadidinten aya di rorompok.

Fikmin Karya Eni Setiani (522 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 08-02-2015 Anu Rék Nganteuran 0 118 873
62. 06-02-2015 Sabot Nungguan Salaki Balik 0 144 1.066
63. 02-02-2015 Hay-hay Tapi Ér-ér 0 108 758
64. 31-01-2015 Obrolan Anu Ngaliwat 0 131 899
65. 29-01-2015 Sareundeuk Saigel 0 118 787
66. 26-01-2015 Tamaha 0 153 1.109
67. 22-01-2015 Jangji Undi 0 134 967
68. 21-01-2015 Kurang Kumaha 0 126 867
69. 20-01-2015 110011 0 81 568
70. 17-01-2015 Tamu 0 151 1.105
71. 16-01-2015 Lampah Undi 0 137 942
72. 10-01-2015 Nu Asa Kalindih 0 150 1.163
73. 07-01-2015 Jrot Eh 0 135 1.029
74. 06-01-2015 Impas 0 133 912
75. 02-01-2015 Mangprung 0 103 739
76. 29-12-2014 PÉl Kb 0 109 778
77. 24-12-2014 Ganti Kawih 0 100 772
78. 21-12-2014 Nyanding Asih Di Talaga 0 112 798
79. 20-12-2014 Talaga Nepungkeun Tresna 0 128 938
80. 18-12-2014 Eundeur 0 118 877
81. 15-12-2014 Silihambuan 0 108 749
82. 12-12-2014 Nu Mulang Tarima 0 103 753
83. 09-12-2014 Tepung Munggaran 0 148 1.249
84. 06-12-2014 Asa Ngimpi 0 150 1.129
85. 02-12-2014 Méméh Ka Sakola 0 164 1.139
86. 27-11-2014 Purnama 0 113 914
87. 24-11-2014 Teu Aya Batur Pakumah 0 131 878
88. 18-11-2014 Peuting Pamungkas Di Rumah Sakit 0 150 1.161
89. 16-11-2014 Cikopi Jeung Purnama 0 145 1.320
90. 11-11-2014 Nu Nagih Jangji 0 150 1.124