Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eni Setiani


FBS

Ibu rumah tangga nu sadidinten aya di rorompok.

Fikmin Karya Eni Setiani (522 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 26-04-2015 Rijki Ti Kodim 0 150 1.220
32. 23-04-2015 Hajat Bandung 0 143
Petingan
1.090
33. 22-04-2015 Pabalik Létah 0 113 815
34. 18-04-2015 Nu Ngaganggu 0 120
Petingan
877
35. 16-04-2015 Nu Percéka 0 122
Petingan
991
36. 14-04-2015 Nu Nyéwa Motor 0 150 1.239
37. 09-04-2015 Kabiasaan Manéhna 0 100 700
38. 05-04-2015 Nu Pundung 0 123
Petingan
937
39. 03-04-2015 Juma'ahan 0 133 893
40. 31-03-2015 Nu Nuturkeun 0 131 920
41. 30-03-2015 Ngintip 0 110 853
42. 20-03-2015 Kahuru Timburu 0 145 1.025
43. 18-03-2015 Sareupna Di Hiji Basisir 0 104 786
44. 17-03-2015 Kailhaman 0 108 746
45. 13-03-2015 Nu Ngajak 0 134 997
46. 12-03-2015 Sabot Nungguan Nu Solat 0 132 974
47. 09-03-2015 Ma Unah Nyepén 0 160
Petingan
1.257
48. 07-03-2015 Gara-gara Bako 0 140 1.021
49. 05-03-2015 Séhat Jeung Aman 0 102
Petingan
923
50. 03-03-2015 Kaimpi-impi 0 139
Petingan
1.074
51. 28-02-2015 Akal Nyi Éha 0 137 997
52. 26-02-2015 Océs 0 144
Petingan
1.046
53. 24-02-2015 Di Derentén 0 130 919
54. 23-02-2015 Saeutik Patri 0 123 861
55. 21-02-2015 Nu Humaregung 0 118 803
56. 19-02-2015 Endog Hayam Dara 0 144 1.107
57. 17-02-2015 Ka Mana Kudu Balik? 0 138 1.017
58. 15-02-2015 Diintip Si Empus 0 117 801
59. 13-02-2015 Asih Sajati 0 112 805
60. 11-02-2015 Kabulusan Mangsa Umur Geus Tunggang Gunung 0 125 887