Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eni Setiani


FBS

Ibu rumah tangga nu sadidinten aya di rorompok.

Fikmin Karya Eni Setiani (522 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
511. 19-12-2012 Keueung 34 147 1.122
512. 17-12-2012 Asah 6 1 8
513. 17-12-2012 Asah 11 1 7
514. 15-12-2012 Kabuhulan 17 168 1.018
515. 13-12-2012 Teu Kapok 43 71 466
516. 13-12-2012 Paguneman 2 Nonoman 42 170 956
517. 12-12-2012 Du'a Indung 20 69 429
518. 12-12-2012 Bapa Perlaya 15 62 350
519. 11-12-2012 Pegat Sendal 40 26 137
520. 09-12-2012 Teu Burung Anggeus 6 37 217
521. 03-12-2012 Tumila 0 79 465
522. 03-12-2012 Dipoyok-dilebok 0 155 1.249