Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 20-04-2013 Ngadu Jurus 0 158
Petingan
1.151
92. 19-04-2013 Ngigelan Jaman 0 198 1.343
93. 15-04-2013 Kembang Ros Beureum 0 44 289
94. 12-04-2013 Entrance 0 81
Petingan
593
95. 09-04-2013 Si Boy 0 93 584
96. 08-04-2013 Sémah Isuk-isuk 0 188 1.260
97. 06-04-2013 Jiwa Korsa 0 189 1.351
98. 05-04-2013 Nineung 0 100 701
99. 03-04-2013 Hampura Ema Jeung Apa 0 145 987
100. 01-04-2013 Nyi Antéh Bisa Ngabatik 0 132 874
101. 28-03-2013 Odih Seuri Konèng 0 177 1.207
102. 27-03-2013 Nyaba Ka Bandung 0 138 854
103. 25-03-2013 Alatan Stigma 0 109 692
104. 23-03-2013 Oding Oh Oding 0 168 1.107
105. 22-03-2013 Nungguan Mood 0 102 709
106. 20-03-2013 Lain Lulutungkasarungan 0 125 854
107. 18-03-2013 Juru Parkir Jeung Selebritis 11 168 1.067
108. 15-03-2013 Ceuk Bah Sarjuk 0 156 1.012
109. 13-03-2013 Sindrom 0 148 1.211
110. 10-03-2013 I Wanna Hold Your Hand 0 143 1.016
111. 07-03-2013 Dengdem Si Nyai 0 126 769
112. 05-03-2013 Sapoé Hiji 0 86 545
113. 04-03-2013 Cangkédong Leutik 0 177 1.162
114. 01-03-2013 Perkara Sesebutan 0 40 250
115. 28-02-2013 Dilema 0 90 540
116. 27-02-2013 Rapat Dadakan 0 291 1.935
117. 25-02-2013 Black Campaign 0 302 1.998
118. 22-02-2013 Malikan Sajarah 0 154
Petingan
1.038
119. 20-02-2013 Indung Kuring 0 80 556
120. 19-02-2013 Pidato Bapa Ketua 0 72 513