Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 02-08-2013 Pagéto Rék Lebaran 0 150 1.044
62. 27-07-2013 Hikayat Indri 0 148 1.183
63. 21-07-2013 The Story Of Jalmi Alit 0 147 966
64. 17-07-2013 Adan Kabungah 0 146 988
65. 10-07-2013 Ngawayahnakeun 0 135 1.022
66. 08-07-2013 Nu Tunggara Mangsa Munggah 0 173 1.178
67. 29-06-2013 Biduan Mulang Ka Lembur 0 147 1.169
68. 18-06-2013 Kahayang Kolot 0 128 997
69. 16-06-2013 Lukisan Ibu Mince 0 148 1.267
70. 13-06-2013 Bi Apong 0 152 1.067
71. 12-06-2013 Kebo Lapar 0 148 1.024
72. 06-06-2013 Oléh-oléh 0 149 1.111
73. 01-06-2013 Studi Banding 0 86 622
74. 29-05-2013 Beletak...guprak...pré... 0 170 1.194
75. 26-05-2013 Manéhna 0 147 1.115
76. 24-05-2013 Profėsor Anom 0 146 1.065
77. 21-05-2013 Nu Nanyakeun Fatwa 0 76 532
78. 17-05-2013 Beu...? 0 110 819
79. 15-05-2013 Karéta Mesin Butut 0 88 546
80. 13-05-2013 True Story 0 185 1.230
81. 11-05-2013 Telepon Tengah Poé 0 45 381
82. 10-05-2013 Romantisna Pun Lanceuk 0 139 964
83. 07-05-2013 Kulambu Kayas 0 147 1.141
84. 04-05-2013 Kuburan Wisata 0 201 1.295
85. 03-05-2013 Antara Nénsi Jeung Aisah 0 170
Petingan
1.119
86. 29-04-2013 Ustad Kampung 0 172
Petingan
1.180
87. 27-04-2013 Ustad Gaul 0 157 974
88. 25-04-2013 Di Basisir Selat Sunda 0 61 410
89. 24-04-2013 Soldadu Pamungkas 0 41
Petingan
293
90. 20-04-2013 Curhat Kartini 0 34 248