Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 24-04-2014 Apa Hayang Mulang 0 141 956
32. 16-04-2014 Si Nyai Ngagugat Ngaran 0 184 1.287
33. 03-04-2014 Stairway To Heaven 0 142 943
34. 02-04-2014 Kuring Jeung Anjeun 0 125 902
35. 31-03-2014 Wangkongan Urang Kolong Jambatan 0 103 737
36. 27-03-2014 RÉuni ’80-an 0 150 1.075
37. 21-03-2014 Surat Wasiat 0 97 744
38. 14-03-2014 Nadar 0 149 1.147
39. 11-03-2014 ??? 0 104 678
40. 20-02-2014 Tukang Géhu Jadi Caleg 0 119 868
41. 19-02-2014 Ustad Anyar Kampung Pasirahéng 0 98 612
42. 13-02-2014 Horor Mainstream Ti Cimahi 0 157 1.148
43. 26-01-2014 Mémori Payung Kayas 0 148 1.045
44. 20-01-2014 Aji Batara Karang 0 145
Petingan
1.131
45. 08-01-2014 Si Awat Boga Salaki 0 150
Petingan
1.032
46. 28-12-2013 Tepung Di Bulan 0 151 1.041
47. 18-12-2013 Status Quo 0 88 573
48. 29-11-2013 Malpraktek 0 150 1.408
49. 22-11-2013 Manéhna Aya Di Mana-mana 0 74 542
50. 17-11-2013 Psikolog Abégé 0 148 1.146
51. 07-11-2013 Keur Nu Manggung Pasosoré 0 135 950
52. 29-10-2013 Garideug Kabéh 0 161 1.019
53. 24-10-2013 Dinasti 0 148 1.101
54. 11-10-2013 Marojéngja 0 137 960
55. 09-10-2013 Cinta Monyét 0 126
Petingan
855
56. 29-09-2013 Jang Atot Lalajo Wayang 0 146 1.050
57. 27-08-2013 Asa Teu Bireuk 0 149 1.259
58. 17-08-2013 Agoestoesan Todejoeh Poeloehan 0 147 1.222
59. 12-08-2013 Ruruntuk 0 149 1.205
60. 04-08-2013 Besuk 0 152 1.037