Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
421. 30-11-2011 Suling Degung 7 19 126
422. 29-11-2011 Cctv 4 30 178
423. 28-11-2011 Uncuing 3 53 346
424. 27-11-2011 Ijab Kobul 3 68 481
425. 27-11-2011 Hijrah 1 18 113
426. 27-11-2011 Mang Uha 10 32 204
427. 24-11-2011 Dalil Nyandung 8 48 275
428. 23-11-2011 Ayi 1 43 234
429. 22-11-2011 Sieun Teu Kaaku 4 142 878
430. 19-11-2011 Tilas Bandar 5 29 171
431. 18-11-2011 Goong Kabuyutan 6 35 213
432. 16-11-2011 Kudu Make Jangjawokan 2 119 667
433. 13-11-2011 Uing Milu 0 112 702
434. 11-11-2011 Bulan 1 108 673
435. 09-11-2011 57 6 109 636
436. 05-11-2011 Sapi Kurban 0 26 173
437. 04-11-2011 Carek Aing 5 65 333
438. 04-11-2011 Kinanti Abege Kiwari 2 18 132
439. 02-11-2011 Kalemahan 3 28 182
440. 02-11-2011 Bandar Entog 0 15 85
441. 01-11-2011 Payuneun Baitulloh 0 32 203
442. 25-10-2011 Geger Cilegon 4 158 1.028
443. 23-10-2011 Carfreeday 1 28 194
444. 22-10-2011 Sarua 0 37 238
445. 21-10-2011 Teu Kaullem 1 27 176
446. 18-10-2011 Gitar Jeung Kacapi 1 48 271
447. 17-10-2011 Si Bungsu 4 27 152
448. 16-10-2011 Fikmin 0 22 132
449. 16-10-2011 Awug Jeung Putu 2 44 262
450. 15-10-2011 Preman Lembur 0 86 485