Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
391. 10-01-2012 Saru 7 11 59
392. 03-01-2012 Kanyeri Ii 1 35 208
393. 02-01-2012 Sunda Pituin 3 38 264
394. 02-01-2012 Ngungsi 5 27 151
395. 01-01-2012 Hepi Nu Yer 8 8 65
396. 31-12-2011 Brutalisme 7 124 895
397. 31-12-2011 Kendi 8 547 3.376
398. 30-12-2011 Pabaru 2 30 174
399. 28-12-2011 Kumbakarna Gugur 12 387 2.426
400. 26-12-2011 Ti Basisir Ka Basisir 5 22 126
401. 25-12-2011 Direnten 0 25 158
402. 24-12-2011 Nyaho 10 21 128
403. 19-12-2011 Kibs 6 105 587
404. 15-12-2011 Demi Alloh 2 35 190
405. 14-12-2011 Super Mini 1 14 62
406. 13-12-2011 Tukang Alok 2 32 209
407. 11-12-2011 Macaan Fikmin 1 23 144
408. 11-12-2011 Ngababandingkeun 12 49 283
409. 10-12-2011 Wilujeng Sumping 0 100 604
410. 10-12-2011 Aya Hiji Raja 11 16 89
411. 09-12-2011 Ngingu Manuk 3 28 156
412. 08-12-2011 Angkeub 0 23 142
413. 08-12-2011 Poe Kamari 9 46 299
414. 08-12-2011 Leungiteun 11 34 172
415. 07-12-2011 Nu Hudang Sare 6 182 1.162
416. 06-12-2011 Mantan Hangsip 5 35 210
417. 06-12-2011 Bingung 10 25 133
418. 06-12-2011 Di Basisir Parigi 5 39 230
419. 02-12-2011 Salah Saha 2 70 451
420. 30-11-2011 Rampak Goong 3 38 228