Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
361. 05-02-2012 Salah Gang 5 26 148
362. 05-02-2012 Teu Nyangka 4 58 436
363. 04-02-2012 Lalaki Sagara Angon 10 57 428
364. 03-02-2012 Eha 9 158
Petingan
1.086
365. 03-02-2012 Eha 0 157 1.076
366. 01-02-2012 Reret Anjeun 16 36 209
367. 31-01-2012 Surat Ondangan 9 157 1.014
368. 29-01-2012 Susuk 19 55 357
369. 29-01-2012 Mun Si Cepot Jeneng Raja 4 23 132
370. 28-01-2012 Hidup Rahayat 4 26 174
371. 27-01-2012 Di Hotel Bintang 5 26 81
Petingan
539
372. 27-01-2012 Seleb 0 16 169
373. 27-01-2012 Haji Alit 3 39 213
374. 26-01-2012 Balik Ngaji 1 118 768
375. 24-01-2012 Nini Emeh 14 74 411
376. 24-01-2012 Mengbal 5 380 2.265
377. 23-01-2012 Mey Hwa 10 69 402
378. 21-01-2012 Lepat Sambung 18 43 227
379. 20-01-2012 Eleh Ku Barongsay 4 31 168
380. 20-01-2012 Korsi Jojodog Samak 5 102 656
381. 19-01-2012 Tk Senayan 10 19 115
382. 18-01-2012 Cinta Monyet 8 15 95
383. 18-01-2012 Sieun Kawas Ebol 3 133 758
384. 16-01-2012 Horeng Kitu 0 48 312
385. 16-01-2012 Bener Kitu ? 5 253 1.563
386. 14-01-2012 Clak Deui 3 218 1.219
387. 12-01-2012 Musuh Gerot 6 46 262
388. 12-01-2012 Genah Teu Genah 19 32 190
389. 11-01-2012 Lain Tamatan Esemka 0 54 292
390. 11-01-2012 Ragrag Talak 5 38
Petingan
209