Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Maman Damiri


FBS

*Pendidikan S.1 Jurusan Pendidikan Luar Sekolah ,STKIP Siliwangi.
*Profesina Pendidik .
*Instruktur Drumband.
* Pangaresep kana Seni Karawitan Buhu /Musik
*Nyarios ku Basa Sunda .
*Istri : 1. Sri Mulyanah ( Urang basisir Banten)
2. Teu acan aya.
*Putra /Putri: 1.Sribulan Garnis ,S.Pd.
2.Gilang Resminingrum,S.Sas.

Fikmin Karya Maman Damiri (453 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
331. 29-02-2012 Paingan 5 48 310
332. 29-02-2012 Naon Ari Cinta 1 62 420
333. 28-02-2012 Jungjet 1 54 341
334. 28-02-2012 Wadawwww 6 79 498
335. 28-02-2012 Ngojay Hees 2 36 219
336. 27-02-2012 Sarung 7 60 409
337. 27-02-2012 Kembang Sataman 16 19 140
338. 25-02-2012 Hanjakal 3 57 332
339. 24-02-2012 Ngantor 9 593 4.011
340. 23-02-2012 Si Enden Rela 7 73 420
341. 23-02-2012 Si Kumis Baplang 2 105 671
342. 22-02-2012 Jenderal ,kolonel,kopral 7 148 930
343. 22-02-2012 Di Kantor Catatan Sipil 2 34 210
344. 21-02-2012 Raff 5 25 144
345. 21-02-2012 Wanita Karir 1 39 235
346. 21-02-2012 Ijab Kobul 10 26 152
347. 19-02-2012 Wan Abdulah 8 96 601
348. 18-02-2012 Budak Saha 18 28 221
349. 17-02-2012 Ibarat Kuda 7 30 202
350. 16-02-2012 Rapat 7 13 100
351. 16-02-2012 Kapal Udara 6 29 177
352. 15-02-2012 Anak Engki 9 204
Petingan
1.193
353. 14-02-2012 Sisindiran 3 75 457
354. 13-02-2012 Budak Pinter 9 119
Petingan
851
355. 12-02-2012 Hoyong Sami 9 41 238
356. 11-02-2012 Balada Tukang Patri 7 133
Petingan
867
357. 11-02-2012 Jajanan Awet 5 8 50
358. 10-02-2012 Lp Pondok Bambu 5 34 192
359. 09-02-2012 Huis 3 28 216
360. 08-02-2012 Naha 1 190 1.519