Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andi Sya'bandi


FBS

Yakin pasti bisa. Mun sejana daria.

Fikmin Karya Andi Sya'bandi (31 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-07-2013 Si Koplok 0 77 551
2. 04-07-2013 Pamekas 0 145 1.102
3. 29-06-2013 Témah Motogp 0 148 1.045
4. 10-06-2013 Domba 0 149 1.178
5. 09-06-2013 Teu Babacaan MÉmÉhna 0 148 1.082
6. 31-05-2013 Ngeunah Éon Teu Ngeunah Éhé 0 145 1.059
7. 25-05-2013 Aw Aw Aw Aw 0 147 1.152
8. 23-05-2013 Ari Abdi Budak Saha? 0 127 834
9. 19-05-2013 Nyieun Ngaran 0 148 1.065
10. 17-05-2013 Tabrakan 0 148 1.067
11. 17-05-2013 Éndah Jeung Ngeunah 0 150 1.037
12. 13-05-2013 Salancar 0 150 1.172
13. 10-05-2013 Ateul 0 149 1.098
14. 07-05-2013 HorÉng 0 127 1.055
15. 05-05-2013 Balantik 0 150 1.219
16. 04-05-2013 Kacang MÉdÉ 0 184 1.495
17. 02-05-2013 Loba Kaguamna 0 76 587
18. 28-04-2013 Bbm 0 90 598
19. 18-04-2013 Patorong-torong 0 83 557
20. 10-04-2013 Hitut 0 86 624
21. 03-04-2013 GaplÉh 0 103 711
22. 18-03-2013 Aya Bahan Balik Deui 0 97 679
23. 14-03-2013 Cau 0 76 512
24. 14-03-2013 Hanas Geus Sumanget 0 161 1.084
25. 11-03-2013 Kadon Modol Dina Tangkal Nangka 0 127 834
26. 22-01-2013 Peto 0 27 174
27. 20-01-2013 Masih KÉnÉh Tembong Geulisna 2 157 1.149
28. 18-01-2013 GaplÉh 0 103 714
29. 18-01-2013 JEMPÉ TONG LOBA NYARITA 17 135 898
30. 17-01-2013 Sesah NgÉtangna 0 58 513